Vloerenhuis Deventer - www.vloerenhuisdeventer.nl

iDeal
Thuis Winkel Waarborg

Plak PVC

Plak PVC is dé nieuwe rage op het gebied van vloerbedekking. Plak PVC bestaat uit 'planken' PVC, voorzien van een plaklaag. Deze planken kunnen eenvoudig gelegd worden, in tegenstelling tot de rollen PVC die door de professionals gebruikt worden, echter krijgt u wel de kwaliteit van een professionele vloer. 

Gemakkelijk te leggen:
In tegenstelling tot de rollen PVC kunnen de planken plak PVC al van te voren gelegd worden. Hierdoor kunt u de alvast meten en snijden van de planken voordat u ze daadwerkelijk plaatst. Het enige wat u hiervoor nodig heeft is een potloot, een meetlint en standy-mes waarmee u vloer op maat kan snijden. Dit is ideaal voor de lastige ruimtes, zoals ongelijke hoeken, metalen pijpen van de verwarming of kozijnen.

Gemakkelijk in onderhoud:
PVC vloeren zijn ontworpen om tegen een stootje te kunnen. Een glas wijn laten vallen, kinderen die met vieze schoenen naar binnen lopen of water wat uit de perongeluk uit de gootsteen op de vloer valt is geen enkel probleem voor deze PVC vloeren. PVC vloeren zijn ideaal voor in de vochtige ruimtes. Tevens is het sterk genoeg om witgoed zonder problemen te weerstaan.