Vloerenhuis Deventer - www.vloerenhuisdeventer.nl

iDeal
Thuis Winkel Waarborg

Moduleo MOODS

Moduleo Moods
Nieuwe formaten, eindeloze mogelijkheden

Moduleo gaat een stap verder met de introductie van de Moods: Een creatieve studio war je tien creatieve en unieke formaten kan combineren met een selectie steen- en houttexturen uit het de assortimente Transform en Impress. Je creëert er meer dan 110 prachtige vloerdessins mee, van klasiek elegant tot superdynamisch. Allemaal met de vertrouwelijke kwaliteit die we gewend zijn van Moduleo.


Rectangulars
De eerste groep speciale formaten zijn de Rectangulars: een groep planekn gebaseerd op een breedte die altijd precies 4 of 8 maal de hoogte van de plank is. Bovendien zijn de rechthoeikge planekn precies de helft, het dubble of een derde van andere planken. Daardoor zijn een maximale flexibiliteit en compatibiliteit gegarandeerd om harmonieuze vloerpatronen te creëren. 


Geometrics
De tweede groep speciale formaten zijn de geometrics: drie vormen die in elkaar passen in schuine hoeken om een familie van ingewikkelde en gewaagde kadeidoscopische patronen te creëren.

Moduleo Moods is geschikt voor elke ruimte in huis, dus ook voor keuken en badkamer. Tevens is de Moduleo Moodsgeschikt voor commercieel gebruik.

114 Item(s)

Van hoog naar laag sorteren

114 Item(s)

Van hoog naar laag sorteren