Vloerenhuis Deventer - www.vloerenhuisdeventer.nl

iDeal
Thuis Winkel Waarborg

Over Ons

 


Vloeren Huis Deventer is een bedrijf gespecialiseerd in verkoop van Europees topmerk laminaat tegen absolute bodemprijzen. Wij bieden u een ruim assortiment met circa 1000 soorten aan laminaat. Hiernaast kunt u ook bij ons terecht voor parketvloeren, ondervloer, plinten, tapijten, PVC en andere vloeraccessoires, uiteraard geheel naar uw eigen smaak en wens. 


Wij beweren niet alleen dat we de voordeligste zijn, wij bewijzen dit ook met onze prijzen! Wij bestellen al onze producten in grote aantallen zodat we u het beste van het beste tegen de laagste prijzen kunnen aanbieden. Wegens de grootschalige inkopen die we doen verkopen we laminaat zowel aan particulieren als aan zakelijke aannemers.

Ook raakt u bij ons niet in aanmerking met vervelende verrassingen achteraf. U betaalt wat u ziet en er zitten bij ons gegarandeerd geen addertjes onder het gras.

 

Biografie:
Vloerenhuis Deventer is opgericht in 2009. Het bedrijf kent personeel dat gespecialiseerd is in vloeren.
Er wordt veel waarde gehecht aan kwaliteit en tevredenheid van de klant.

Het bedrijf startte op in een showroomwinkel aan de boxbergerweg te Deventer.
In verband met de forse groei heeft er een verhuizing in 2011 plaatsgevonden naar de industrieweg te Deventer.
Dit pand schikt over een ruime showroom, kantoren en een grote opslagcapaciteit.

In de nieuwe showroom is er een strategische keuze gemaakt, om zoveel mogelijk producten direct uit voorraad leverbaar te maken.
In januari 2014 is er op 150 meter afstand van de showroom een magazijn van 1200m² afgehuurd.
Na de verhuizing van het magazijn, is de showroom verder uitgebreid.
Recentelijk bevinden zich standaard 350 soorten laminaat op voorraad. Hierdoor kunnen klanten de vloer tot op de details naar wens uitkiezen en eventueel meenemen. 

Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een winkel/webwinkel die met haar lage prijzen door heel Nederland laminaat levert.