Vloerenhuis Deventer - www.vloerenhuisdeventer.nl

iDeal
Thuis Winkel Waarborg

Strata vloeren

Blader door
Categorie
  1. MegaLiving XL 832 (6)
  2. MegaLarge 8 mm (6)
  3. Megalarge 12 mm (6)

Let op! De voorheen bekende Tree Floor laminaat heeft een verfrissende naam gekregen en gaat hedendaags door het leven als Strata Laminaatvloeren. 
Voor meer informatie kunt u de website van  Roommade (www.roommade.nl) en de website van Strata laminaatvloeren (www.stratavloeren.nl)

Een vloer geeft kleur aan uw interieur. Het interieur is immers de locatie waar u veel tijd doorbrengt, alleen of met familie en vrienden of collega's op het werk.

Bij de ontwikkeling van Strata laminaatvleoren staan de wensen van u als consument tot betrekking tot esthetiek, duurzaamheid, installatiegemak en onderhoud centraal. De vloerdelen zorgen door het lijnenspel van de microvoegen voor een optisch vergrotend effect.

De unieke decoren zijn afgestemd op de huidige interieurtrends maar geven ook uitstraling aan een meer nostalgisch interieur. de hoge slijtagewaarde zorgt ervoor dat de Strata laminaatvloeren ook een prima projectmatig toe te passen zijn, zoals in winkels, kantoren e.d.

Het gepatenteerde Megaloc klisksysteem maakt de montage zeer eenvoudig. Zelfs geschikt in combinatie met vloerverwarming en koeling en zeer onderhoudsarm. Het hout in de kernplaten komt uit goed beheerde bosgebieden en is voorzien van een keurmerk voor verantwoord bosbeheer; PEFC
 

19 Item(s)

Van hoog naar laag sorteren

19 Item(s)

Van hoog naar laag sorteren