Vloerenhuis Deventer - www.vloerenhuisdeventer.nl

iDeal
Thuis Winkel Waarborg

KronoTex

KronoTex

KRONOTEX concentreert zich op het produceren van gelamineerde bevloering. Wij zullen blijven onze leidende positie in deze snelgroeiende industrie versterken en uitbreiden van onze kerncompetenties. Elke dag wij werken om onze productportfolio meer innovatieve, functionele en succesvol. Daarbij zijn wij toegewijd aan duurzame ontwikkeling, waardecreatie en verticale integratie.

De productie van KRONOTEX laminaatvloeren is volledig geïntegreerd, vanaf de bomen tot aan de afgewerkte panelen. Uitgebreide sensor en meting systemen controleren elke fase van de productie. Hierdoor heeft KRONOTEX de mogelijkheid om de garantie ver boven het wettelijke verplichte limiet te stellen.

Als een van's werelds meest succesvolle producenten van materialen op basis van hout, hebben we gestaag versterkt ons concurrentievermogen op de markten over de hele wereld. We leiden ook op een ander terrein: die van de bescherming van het milieu. Voor ons omvat dit de gezondheid en de veiligheid van onze medewerkers en de "gezondheid" van aard.

19 Item(s)

Van hoog naar laag sorteren

19 Item(s)

Van hoog naar laag sorteren